HILLERSTORP UTEMÖBLER

Njuter av sommaren gör du bäst i bekväma och sköna utemöbler från Hillerstorp! Hos oss hittar du ett brett sortiment för din altan, uteplats & trädgård.


Som återförsäljare för Hillerstorp, Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler kan vi erbjuda allt för sköna stunder på utsidan. Utemöbler i trä, konstrotting, naturrotting och metall, utekök, dynor i alla tänkbara färger och former, parasoller, paviljonger och möbelskydd - bara för att nämna några. 

Hillerstorp DAYS!

Kom igång med ditt utomhusliv med DAYS! Kollektionen gör det lättare att njuta under sommarhimlen. Här hittar du smarta möbler med både funktion och formgivning som passar där utrymmet ibland är litet men upplevelsen alltid ska vara stor. På balkongen i stan, lilla altanen på landet eller nere på bryggan.

 

Hillerstorp Days - Läs mer här

Hillerstorp LIVING

I kollektionen LIVING blandas rena linjer och spännande materialkombinationer med inbjudande modernt formspråk. Det innebär möbler som man vill sitta i länge. Låt kollektionen bli en kompanjon till moderna villan, det minimalistiskt eleganta sommarboendet - eller till precis vad du vill. LIVING passar överallt där utomhuslivet är lika bekvämt som avslappnande elegant.

 

Hillerstorp Living - Läs mer här

Hillerstorp SMÅLAND

Möblerna i kollektionen SMÅLAND är tillverkade av oss i, just det, småländska Hillerstorp. Kollektionen har sina rötter i svensk möbletradition och är en av sommarens mest trogna vänner. I kolektionen hittar du tidlöst moderna klassiker, byggda av norrländsk FSC-certifierad kärnfuru, som du kommer trivas i under många långa utomhussäsonger.

 

Hillerstorp Småland - Läs mer här

 

 

NORDENS STÖRSTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV TÄLTVAGNAR

 

Årets butik 2022!

CJ-Tält och Fritid är oerhört glada över att få den fina utmärkelsen Årets butik i Hylte kommun 2022.

Vinteröppet

Nu har vi kommit in i lite kyligare årstid, men vi har öppet ändå. Söndagar mellan 11:00-17:00 står portarna öppna och du är varmt välkommen. Vill du...

  Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.