Vango Airbeam tält

Enkel och bekväm camping med VANGO Lufttält AirBeam, tält med luftkanaler. De flesta tältmodellerna finns även med traditionella stänger.

 

Airbeam Earth tält

Vangos tältkollektion Earth AirBeam® familjetält har aldrig varit så bekväm med innovativ teknik och funktioner som höjer din tältupplevelse. Oavsett om du letar efter det perfekta tältet för en kort weekendresa med vänner eller för sommarupplevelser med familjen, kommer vår samling av AirBeam®-tält att se till att tillgodose dina campingbehov och få uppmärksamhet på campingen, vart du än är.

Sentinel Eco

Sentinel Eco är ett utmärkt val för att minska tältets totala packstorlek och vikt. Sentinel Eco är starkt och helt vattentätt (3000 mm HH) duken har hög kvalitet och prestanda.

 • 3000mm HH - Vattentät och lätt att rengöra
 • Tejpade sömmar - fabriksförseglade för din trygghet
 • 70D återvunnen polyester,
 • Brandskyddsmedel - ISO5912 * kompatibel
 • UPF30 + - UV-skyddsfaktorJoro Air 450


 

Nya Joro Air 450, 4-mans i vår nya Earth Collection. Duken är Sentinel Eco-tyg, tillverkat av återvunnen plast. Juro minskar inte bara plastavfall från miljön utan drar nytta av viktiga funktioner, såsom en integrerad markis och en stor ytterdörr, som kan rullas helt tillbaka för att njuta av det goda vädret, eller blixtlås när mer skydd krävs, vilket ger en riktig utomhuskänsla.

 

Friskt luftflöde är också en nyckelfunktion eftersom båda vardagsrumsdörrarna har nätpaneler som ökar luftflödet, samtidigt som myggen hålls ute.

 

Juro har också vår AirBeam®-teknik som säkerställer snabb inflation och en stabil och pålitlig struktur. Vinklade tuber för större takhöjd och så att du kan använda golvytan ut i sidan. Stor boyta och ett socialt område med sitt stora vardagsrum som rymmer upp till fyra personer. King-Sized, Nightfall-sovrummen, minimerar solljuset. Med Clear Access-designen kan du komma in i sovrummet utan insteg.

 


Packstorlek: L80cm, H43cm, B43cm.
Vikt: 19,6 kg
Monteringstid: 10 min
Vattenpelare: 3000mm
Antal: 4pers

 

Pris: 9 890:-

Joro Air 600XL

Joro Air 600XL Sentinel Eco Dura Package - 1


 

Nya Joro Air 600XL är ett uppblåsbart AirBeam®-tält för 6 personer i vår nya Duken är Sentinel Eco-tyg, tillverkat av återvunnen plast. Juro minskar inte bara plastavfall från miljön utan drar nytta av viktiga funktioner, till exempel ett extra bostadsutrymme och integrerad markis, vilket ger ett stort och mångsidigt tält. De stora Diamond Clear-fönstren låter ljuset strömma in i tältet under dagen, täckas med gardiner.

 

Intergrerat golv håller drag och småkryp borta. Ventilation genom nätdörrarna och AirZone-panelerna. Takhöjd över 2 meter. Vinklade tuber för större huvudhöjd ut i sidan.Den stora entrèn kan rullas ihop till mitten eller öppnas helt, sidodörren kan öppnas med King-Poled, vilket ger ett stort utbud av alternativ som passar olika förhållanden och användningsområden. Mer utrymme med Queen Sized, Nightfall innertält, utformat för att minimera solljuset. Med Clear Access-designen kan du komma in i sovrummet utan insteg.

 

 

Packstorlek: L80cm,H46cm,B46cm.
Vikt: 25,5 kg
Monteringstid: 12 min
Vattenpelare: 3000mm
Antal: 6pers

 

Pris: 17 880:- Paket inkl, markskydd Beställningsvara

Aether Air 450XLVango Aether Air 450XL, AirBeam® 4-mans tält, i nya Earth Collection. Den nya kollektionen lanserar vårt Sentinel Eco-tyg, tillverkat av återvunnen plast. Aether minskar inte bara plastavfall från miljön utan gynnar viktiga funktioner, som Villa Construction för större takhöjd och inre utrymme, så att du kan använda utrymmet precis mot tältväggarna.

 

En annan funktion är den förmonterade förlängningen, som erbjuder extra bostadsyta och en verklig utomhuskänsla, samt en rejäl boyta med stor ytterdörr, som kan rullas åt sidan för att njuta av det goda vädret, eller stäng när mer skydd är nödvändigt.

 

Friskt luftflöde är också en nyckelfunktion eftersom båda dörrarna har nätpaneler som ökar luftflödet, samtidigt som myggen hålls ute. Aether har också vår AirBeam®-teknik, vilket säkerställer snabb uppblåsning och en robust och pålitlig struktur, king size-sovrum, designad med en bredare entré
Nightfall-sovrummen minskar solljuset. 

Packstorlek: L73cm, H42cm, B42cm.
Vikt: 21,1 kg
Monteringstid:10 min
Vattenpelare: 3000mm
Antal: 4pers

 

Pris: Slut

Aether Air 600XLVango Aether Air 600XL, ett uppblåsbart 6-mans tält, i nya Earth Collection. Den nya kollektionen lanserar vårt Sentinel Eco-tyg, tillverkat av återvunnen plast. Aether minskar inte bara plastavfall från miljön utan drar nytta av viktiga funktioner som Villa Construction för bättre takhöjd och inre utrymme, vilket gör att du kan använda utrymmet precis mot tältväggarna.

 

En annan funktion är den förmonterade förlängningen, som erbjuder extra bostadsyta och en verklig utomhuskänsla, samt en rejäl boyta med stor ytterdörr, som kan rullas åt sidan för att njuta av det goda vädret, eller stäng när mer skydd är nödvändigt. Friskt luftflöde är också en nyckelfunktion eftersom båda dörrarna har nätpaneler som ökar luftflödet, samtidigt som myggen hålls ute.

 

Aether har också vår AirBeam®-teknik, vilket säkerställer snabb uppblåsning och en robust och pålitlig struktur, king size-sovrum, designad med en bredare entré
Nightfall-sovrummen minskar solljuset. 

Packstorlek: L73cm, H45cm, B45cm.
Vikt: 23,85 kg
Monteringstid:20 min
Vattenpelare: 3000mm
Antal: 6pers

 

Pris: 11 395:-

Osiris Air 500

 

Det nya Vango Osiris Air 500, 5-mans tält är ett uppblåsbart AirBeam®-tält i vår nya Earth Collection. Den nya kollektionen lanserar vårt Sentinel Eco-tyg, tillverkat av återvunnen plast.


Viktiga funktioner inkluderar en utökad bodel, som ger en rymlig miljö och båda dörrarna har nätpaneler, vilket ökar luftflödet samtidigt som myggen hålls ute. En annan funktion är den täckta sidoentrén som förhindrar att regn kommer in i boutrymmet. Queen size-sovrum, utformade med en bredare ingång, Nightfall sovrummen är utformade för att minska solljuset tidigt på morgonen.

 

 

Packstorlek: L73cm, H34cm, B34cm.
Vikt: 15,3 kg
Monteringstid: 10 min
Vattenpelare: 3000mm
Antal: 5pers

 

Ej i lager

Airbeam Experience tält

 

Vangos tältkollektion AirBeam® familjetält har aldrig varit så bekväm med innovativ teknik och funktioner som höjer din tält upplevelse. Oavsett om du letar efter det perfekta tältet för en kort weekendresa med vänner eller för sommarupplevelser med familjen, kommer vår samling av AirBeam®-tält att se till att tillgodose dina campingbehov och få uppmärksamhet på campingen, vart du än är.

Sentinell Active tältduk

Sentinel Active är ett utmärkt val för att minska tältets totala packstorlek och vikt. Sentinel Active är starkt och helt vattentätt (3000 mm HH) duken har hög kvalitet och prestanda.

 • 3000mm HH - Vattentät och lätt att rengöra
 • Tejpade sömmar - fabriksförseglade för din trygghet
 • Vikt 62 g / m2 - Optimerar vikt och packstorlek
 • Brandskyddsmedel - ISO5912 * kompatibel
 • UPF30 + - UV-skyddsfaktor

Stargrove II Air 450

 

Stargrove II Air 450, 4-mans tält med integrerat förtält. AirBeam-strukturen är snabb att blåsa upp, stabil och pålitlig. Spela, äta eller umgås i det stora vardagsrummet och sova upp till fyra personer i King-size, Nightfall-sovrummen, utformade för att minska morgonljuset.

 

Den stora ytterdörren kan rullas upp för att njuta av det goda vädret, eller blixtlås när mer skydd krävs.

 Packstorlek: L80cm, H43cm, B43cm.
Vikt: 19,6 kg
Monteringstid: 10min
Vattenpelare: 3000mm
Antal: 4pers

 

Pris: 8 790:-

Stargrove II Air 600XL

 

Stargrove II Air 600XL, 6-mans tält är ett tält med extra bostadsyta och integrerat förtält som ger ett stort och mångsidigt boende. De stora Diamond Clear-fönstren låter ljuset strömma in i vardagsrummet under dagen och stängs igen med gardiner på natten. Fast botten i hela tältet.

 

Ventilation i nätdörrarna och AirZone-panelerna. Höjd över 2 meter. Givetvis Nightfall i sovkabinerna.

 

 

Packstorlek: L80cm, H46cm, B46cm.
Vikt: 25,50 kg
Monteringstid: 12min
Vattenpelare: 3000mm
Antal: 6pers

 

Pris: Slut

Skye II Air 400Skye II Air 400, 4-mans uppblåsbart AirBeam®-tält är det minsta Vango-lufttältet vilket gör det perfekt för kortare resor. Sidodörren öppnas till absiden som kan användas för sittande, skydd och förvaring.

 

Avtagbart markskydd i förtältet som fäst med krokar i hörnen. Nightfall-sovrum. Skye II Air gör det enkelt att komma ut på fantastiska äventyr! 

Packstorlek: L75cm, H31cm, B31cm.
Vikt: 9,6kg
Monteringstid: 8min
Vattenpelare: 3000mm
Antal: 4pers

 

Pris: 4 690:-

Skye Air II 500Skye II Air 500, 5-mans uppblåsbart AirBeam®-tält. Samma utforming som Skye II Air 400, skillanden är att det är ståhöjd (185 cm) i
Skye II Air 500 Sidodörren öppnas i en veranda som kan användas för sittande, skydd och förvaring.

 

Avtagbart markskydd i förtältet som fäst i hörnen med krokar. Fem personer får plats i Nightfall-sovrummen, detta minskar ljuset tidigt på morgonen. 

Packstorlek: L75cm, H34cm, B34cm.
Vikt: 12,5kg
Monteringstid: 8min
Vattenpelare: 3000mm
Antal: 5pers

 

Pris: Slut

Altona Air 400Alton Air 400, 4-mans uppblåsbart tält. Med integrerat soltak har utvecklats för campare som vill ha mångsidighet.

 

Den stora baldakinen kan användas som skydd eller förvaring, dubbla ingångar ger flexibilitet för olika layouter och förtältet kan användas för att ätaeller umgås.

 

Sov upp till fyra personer i Nightfall-sovrummen, utformade för att minska morgonljuset. Fastbotten i hela tältet. Ventilationen hanteras med nätdörrar och AirZone ventilationspaneler. 

Packstorlek: L70cm, H32cm, B36cm.
Vikt: 15,45kg
Monteringstid: 10min
Vattenpelare: 3000mm
Antal: 4pers

 

Pris: Slut

Altona Air 500Alton Air 500, 5-mans uppblåsbart tält. Med integrerat soltak har utvecklats för campare som vill ha mångsidighet.

 

Den stora baldakinen kan användas som skydd eller förvaring, dubbla ingångar ger flexibilitet för olika layouter och förtältet kan användas för att ätaeller umgås.

 

Sov upp till fem personer i Nightfall-sovrummen, utformade för att minska morgonljuset. Fastbotten i hela tältet. Ventilationen hanteras med nätdörrar och AirZone ventilationspaneler. 

Packstorlek: L77cm, H30cm, B41cm.
Vikt: 17,1kg
Monteringstid: 10min
Vattenpelare: 3000mm
Antal: 5pers

 

Pris: Slut

Longleat II Air 800XLLongleat II Air 800 XL, 8-man uppblåsbart AirBeam® tält har två separata sovrum, rymmer vardera upp till 4 personer och ger större integritet än en standard tältdesign.

 

Det generösa bostadsutrymmet innehåller stora Diamond Clear fönster. Fast botten i hela tältet, ventilation kan hanteras med nätdörrarna och AirZone-panelerna.

 

Sidoförtältet (tillval) skapar en funktionell veranda som är perfekt för förvaring av extra utrustning.
Packstorlek: L80cm, H43cm, B43cm.
Vikt: 22,6kg
Monteringstid: 12min
Vattenpelare: 3000mm
Antal: 8pers

 

Pris: Slut

Airbeam Excel tält

AirBeam® Excel-kollektion är gjorda för att ge extra komfort och bekvämlighet på campingen. Med Vangos Sentinel Dura (4000mm HH) duk och patenterat TBS®II kommer Excel-kollektionen att fungera oavsett väder. I sortimentet finns tält för upp till 8 personer, perfekt för stora familjer, grupper och de som helt enkelt vill ha mer generöst boende- och förvaringsutrymme.

Sentinel Dura tältduk

Sentinel Dura har utvecklats för att skapa ett tyg med förbättrad prestanda utan onödig vikt. Introduktionen av Vangos nya ColourLok ™ -teknik i kombination med en vattentäthet på 4000 mm HH garanterar hög kvalitet och prestanda.


 • 4000mm HH - Vattentät och lätt att rengöra
 • Tejpade sömmar - fabriksförseglade för din trygghet
 • 75D polyester duk
 • Slitstarkt och väderbeständigt tyg
 • Brandskyddsmedel - ISO5912 * kompatibel
 • UPF30 + - UV-skyddsfaktor
 • ColourLok ™ - skyddar dukens färg från UV-ljus

Capri II Air 500XLCapri Air II 500XL, 5-mans, är en utmärkt allroundare som möter behoven av helgcamping och längre semester. Tunneltältdesignen ger den bästa packstorleken till tältutrymmet, den integrerade baldakinen skapar yta utomhus för mat och avkoppling, högt i tak och stora fönster gör inomhuskänslan rymlig och luftig.

 

Midnight-sovrummen rymmer upp till fem personer, extra mörka, håller morgonljuset borta. Tältet är konstruerat av högkvalitativt Sentinel Dura-duk och har fördelarna med ColourLok ™, 30% ökad styrka och en vattentäthet på 4000HH. Stark och stabil, Capri Air är favorittältet för många campare. 

Packstorlek: L73cm, H40cm, B43cm.
Vikt: 23,7kg
Monteringstid: 10min
Vattenpelare: 4000mm
Antal: 5pers

 

Pris: Slut

Rome Air 550XL

 

Rome Air 550XL, 5-mans uppblåsbart AirBeam®-tält kommer att tilltala campare som gillar att vara snygga och organiserade på campingen. Sidoförvaringstältet är en utmärkt plats för bagage och kläder.

 

Den integrerade markisen är perfekt för din köksutrustning. Öppna de stora ytterdörrarna helt och njut av en skyddad plats för att äta och umgås. Tältet är konstruerat av högkvalitativt Sentinel Dura-tyg och drar nytta av ColourLok ™, 30% ökad styrka och en vattentäthet på 4000 mm.

 

Med dessa funktioner och mer kommer Rome Air-tältet att vara i centrum för din semester under många år framöver.

 

 

Packstorlek: L80cm, H46cm, B55cm.
Vikt: 30,6kg
Monteringstid: 12 min
Vattenpelare: 4000mm
Antal: 5pers

 

Pris: 18 600:-  Paket inkl. markskydd ENDAST ETT KVAR

Rome Air 650XLRome Air 650XL, 6-mans uppblåsbara AirBeam®-tält kommer att tilltala campare som gillar att vara snygga och organiserade på campingen. Sidoförvaringstältet är en utmärkt plats för bagage och kläder.

 

Den integrerade markisen är perfekt för att lagra din matlagnings- och köksutrustning. Öppna de stora ytterdörrarna helt och njut av en skyddad plats för att äta och umgås. Tältet är konstruerat av högkvalitativt Sentinel Dura-tyg och drar nytta av ColourLok ™, 30% ökad styrka och en vattentäthet på 4000 mm.

 

Med dessa funktioner och mer kommer Rome Air-tältet att vara i centrum för din semestersemester för många år framöver.
Packstorlek: L80cm, H46cm, B50cm.
Vikt: 33,75kg
Monteringstid: 12min
Vattenpelare: 4000mm
Antal: 6pers

 

Pris: Slut

AirHub HexVango AirHub Hex uppblåsbara AirBeam®-paviljongtält är perfekt som det gemensamma camping-, husvagns- och trädgårdtältet. Var och en av de sex sidorna har ett fönster med myggnät och tre sidor har stora dörrar som kan öppnas helt.

 

AirHub går snabbt att sätta upp och är mycket mångsidig och tar bort besväret med att sätta upp ett lusthus och erbjuder ett mycket mångsidigt skydd. matsal, förråd, socialt knutpunkt eller gruppmötesplats, valet är ditt! 

Packstorlek: L69cm, H37cm, B37cm.
Vikt: 14,00 kg
Monteringstid: 8min
Vattenpelare: 4000mm

 

Pris: Slut

Valencia II Air 450

 

Valencia II Air 450-tält nyhet 2021, rymmer upp till 4 personer med den förmonterad markisen har ni full ståhöjd överallt och ett stort King size-sovrum med våra Midnight-sovrum, vilket minskar ljuset tidigt på morgonen.

 

Ytterligare funktioner inkluderar en skärm över sidodörren, perfekt för att komma in och ut ur tältet regniga dagar och är gjord av vårt robusta Sentinel Dura-tyg, ger trygghet oavsett väder.

 

Valencia har också en bakre förvaringsplats, perfekt för att gömma bort väskor och annan utrustning.

 

 

Packstorlek: L73cm, H41cm, B50cm.
Vikt: 25,9kg
Monteringstid: 10min
Vattenpelare: 4000mm
Antal: 4pers

 

Pris: SLUT

Valencia II Air 650XLDet finns inget värre än ett rörigt tält när du försöker koppla av på en campingferie. Det är därför vi har designat Vango Valencia II Air 650XL med en bakre förvaringsyta, perfekt och gömma all din utrustning.

 

Med den förmonterad markisen har ni full ståhöjd överallt och ett stort King size-sovrum med våra Midnight-sovrum, vilket minskar ljuset tidigt på morgonen.

 

Valencia rymmer upp till 6 personer, gör det till ett fantastiskt familjetält med rejäla ytor. Skärm över sidodörren, praktiskt vid regniga dagar. 

Packstorlek: L80cm, H48cm, B53cm.
Vikt: 36,65kg
Vattenpelare: 4000mm
Monteringstid: 12min
Antal: 6pers

 

Pris: Slut

Azura II Air 600XLAzura II Air 600XL, 6-man uppblåsbart AirBeam®-tält är perfekt för campare som letar efter ett stort tunneltält som är snabbt och enkelt att sätta upp. Stora Diamond Clear-fönster, raka väggar och högt i tak, gör att detta tält känns oerhört rymligt.

 

Integrerad markis ger mer utrymme, extra skydd och förvaring. Midnight-sovrummen rymmer upp till sex personer och är extra mörka, vilket håller morgonljuset i avstånd. Tältduk av högkvalitativt Sentinel Dura-tyg med ColourLok ™.
Packstorlek: L78cm, H45cm, B50cm.
Vikt: 27,5kg
Vattenpelare: 4000mm
Monteringstid: 12min
Antal: 6pers

 

Pris: Slut

Diablo II Air 850XL

 

Diablo II Air 850XL, 8-mans uppblåsbara AirBeam®-tält är ett av de största Vango-lufttälten. Tältplanen med tre sovkabiner och en rymlig boyta.

 

Den inbyggda verandan ger generösa ytor till boende och förvaring. Sov upp till åtta personer med komfort i King-size kabiner, sovyta 70 cm per person. Alla med Midnight-sovrum, utformade för att hålla morgonljuset till ett minimum.

 

Hel botten håller drag och småkrypp ute, medan ventilation kan justeras med AirZone-panelerna!

 

 

Packstorlek: L680cm, H48cm, B53cm.
Vikt: 39,3kg
Vattenpelare: 4000mm
Monteringstid: 12min
Antal: 8pers

 

Pris: Slut

Airbeam Elite tält

 

Kombinerar de bästa egenskaperna hos både bomull och polyester för att skapa ett funktionsrikt polycottontyg. Nyckeln bland dessa är andningsförmåga för att öka komforten och det är lätt att underhålla duken. Bomullens mjukhet och den täta vävningen säkerställer att ljus och ljud minskas. Sentinel Signature är ett högkvalitativt tyg som är lyxigt att röra vid men robust och hållbart nog för alla semestrar. Mjuk polycotton, robust och hållbar, ljus- och ljudreducering.

Sentinel Signature / Exclusive tältduk

Det nyutvecklade Sentinel Exclusive-tyget är ett av de starkaste och mest hållbara tyget i vår samling. Testat med mer än dubbelt så hög styrka som vanlig duk. Mycket vattentätt med 5000 mm HH, och med vår nya ColourLokTM teknik är prestandan oöverträffad.


 • 5000mm HH - Vattentät och lätt att rengöra
 • Tejpade sömmar - fabriksförseglade för din trygghet
 • Vikt 102 g / m2 - Optimerar styrka, vikt och packstorlek.
 • Slitstarkt och väderbeständigt tyg
 • Brandskyddsmedel - ISO5912 * kompatibel
 • UPF30 + - UV-skyddsfaktor
 • ColourLok ™ - skyddar dukens färg från UV-ljus


Soneva Air 450

 

Vango Soneva Air 450, 4-mans uppblåsbara AirBeam®-tält kommer att tilltala dem som letar efter en lyxhelg med ett enkelt tält. Det stora vardagsrummet och den inbyggda markisen är det perfekta utrymmet att koppla av och umgås, medan Midnight-sovrummen garanterar en lugn natts sömn efter alla äventyr.

 

Panoramavyer förbättras av Diamond Pro Windows och integrerade gardiner med dragkedja erbjuder olika nivåer av integritet. Med Sentinel Exclusive Fabric drar Soneva Air nytta av en enastående 5000 mm HH- och ColourLok-teknik som skyddar tältets prestanda och färg från skadliga UV-strålar.

 

Vango Soneva Air 450 håller dina helgäventyr eleganta i många år framöver. 

Packstorlek: L79cm, H43cm, B54cm.
Vikt: 36,9 kg
Monteringstid: 12 min
Vattenpelare: 5000mm
Antal: 4 pers

 

Pris: 12 990:-

Kapalua Air TC 550XLVango Kapalua Air TC 550XL, 5-mans uppblåsbart AirBeam®-tält kommer att tilltala campare som vill ha ett lyxigt tält, Sido förvaringen är den perfekta platsen för klädförvaring, medan praktiska fickor i vardagsrummet och sovrummet ger dina saker en plats.

 

De rymliga dimensionerna förstärks ytterligare av stora Diamond Pro-fönster och de nästan vertikala väggarna i Villa-stilen. AirZone-paneler och nätdörrar maximerar ventilation och ger ett bra klimat.

 

Integrerade markis gör att utrymmet kan förvandlas från en vinterträdgård till en öppen yta. Med Sentinel Signature Technical bomullstyget stöter bort vatten och innehåller ColourLok ™ skydd mot UV-ljus. Midnight-sovrummen är extra mörka. Kapalua har generösa sovplatser. 

Packstorlek: L82cm, H54cm, B56cm.
Vikt: 51,5 kg
Monteringstid: 12 min
Vattenpelare: 6000mm
Antal: 6 pers

 

Pris: Slut

Anantara III Air TC 650XLVango Anantara III Air TC 650XL, 6-man är en symbol för lyxcamping. Med vårt nya revolutionerande AirBeam S.I Pro® (pumpas upp via en kanal), utformat för att göra uppsättningen ännu enklare. Detta prestigefyllda tekniska bomullstält levererar premiumfunktioner, komponenter och layout, alla noga övervägda för att säkerställa ett lyx tält.

 

Med våra nya Diamond Pro-fönster erbjuder detta tält extra integritet och isolering. SkyLight-fönster och de nästan vertikala väggarna i Villa-stilen ger ljus och utrymme.Integrerad markis med Flex-dörr förvandlar tältet från vinterträdgård till en öppen veranda.

 

Det överdådiga Sentinel Signature TC-tyget stöter bort vatten och innehåller ColourLok ™ för att skydda mot UV-strålar. 

Packstorlek: L82cm, H58cm, B60cm.
Vikt: 63,9 kg
Monteringstid: 12 min
Vattenpelare: 5000mm
Antal: 6pers

 

Pris: Slut

Utopia II Air TC 500Vango Utopia II Air TC 500, 5-mans uppblåsbart AirBeam®-tält kommer att tilltala campare som letar efter ett kompakt lyxtält. Stor nog för att sova fem personer är det mörka sovrummet i Midnight delat med en integrerad gardin med dragkedja.

 

Det välproportionerade vardagsrummet förstärks av Villa Construction och maximerar det användbara inomhusutrymmet och ger utmärkt höjd. Sentinel Signature Technical bomullstyg stöter bort vatten och innehåller ColourLok ™ för att skydda mot UV-strålar.

 

Utopia är lätt att förvara och transportera, vilket gör det till ett utmärkt val för kortare äventyr och snabba resor. Gå ut och njut av livet utomhus! 

Packstorlek: L76cm, H35cm, B35cm.
Vikt: 31,07kg
Monteringstid: 8min
Vattenpelare: 5000mm
Antal: 5pers

 

Pris: Slut

 

 

NORDENS STÖRSTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV TÄLTVAGNAR

 

Årets butik 2022!

CJ-Tält och Fritid är oerhört glada över att få den fina utmärkelsen Årets butik i Hylte kommun 2022.

Vinteröppet

Nu har vi kommit in i lite kyligare årstid, men vi har öppet ändå. Söndagar mellan 11:00-17:00 står portarna öppna och du är varmt välkommen.

  Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.