Comanche tältvagnar

Liten, lärr och smidig. Just nu har vi Comanche MC Camp på lager men vi kan inom kort erbjuda tre modeller av nya Comanche tältvagnar; Oregon, Montana Explorer & MC Camp. Vi har även ett varierat utbud av begagnat. 

Comanche MC Camp

Liten, lätt och smidig! Comanche MC Camp är en tältvagn för dig med motorcykel som vill sova bekvämt men inte missa känslan av att bo nära naturen. MC Camp har tillbehör som förtält, bagageräcke, kök, vask och vinterskydd. Kan lackeras i din motorcykels färger!

 

Läs mer om Comanche MC Camp

 

Comanche Oregon

Comanche Oregon är en tältvagn för dig med den större familjen eller behöver extrautrymme och vill sova bekvämt men inte missa känslan av att bo nära naturen. Oregon har extra tillbehör som förtält, bagageräcke, kök och vinterskydd.

 

Läs mer om Comanche Oregon

 

Comanche Montana Explorer

Att köra tältvagnen Montana Explorer är lika enkelt som att öppna den, utan att behöva använda pinnar. Och du har fyra bäddar på någon minut!

 

Läs mer om Comanche Montana Explorer

 

Tillbehör Comanche

Hos oss får du hjälp med extra utrustning och reservdelar till din Comanche tältvagn t ex solmarkiser, bäddsystem, kök, förvaring mm.

 

Här hittar du tillbehör till din Comanche

 

 

 

NORDENS STÖRSTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV TÄLTVAGNAR

 

Årets butik 2022!

CJ-Tält och Fritid är oerhört glada över att få den fina utmärkelsen Årets butik i Hylte kommun 2022.

Vinteröppet

Nu har vi kommit in i lite kyligare årstid, men vi har öppet ändå. Söndagar mellan 11:00-17:00 står portarna öppna och du är varmt välkommen. Vill du...

  Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.