Camp-let tillbehör

Utöka och anpassa din Camp-let efter dina behov. Alla Isabella Camp-let tältvagnar har möjlighet till extra utrustning. Oavsett om du behöver hänga upp en lampa, ta med cykeln eller kanske behöver extra bagageplats för din Camp-let, så finns utrustningen och vi hjälper dig.

 

Utrustningen på denna sida passar vår nuvarande serie av Camp-let tältvagnar. Skulle du ha en äldre modell av Camp-let tältvagn kan du alltid kontakta oss på CJ Tält & Fritid och höra om vi har det du söker.


 

Allround-kök
Allround-köket har 2 gasbrännare, en stor bänkskiva, vask, kran, vattendunk och förvaringsutrymme för servis och annan köksutrustning.


 

Deluxe-kök
Deluxe-köket har ett lyxkök med stor bänkskiva, 2 gasbrännare, vask, kran, vattendunk, förvaringsutrymme och praktiska utdragbara lådor för bestick och annan köksutrustning.


 

Passion soltak
Soltaket Passion fästs med dragkedja på tältvagnen och ger möjlighet till skugga och extra övertäckt utrymme. För att få lä kan sidorna täckas med gardiner.

 

Cykelstativ
Ta med cykeln på din Camp-let och upplev en annorlunda aktiv semester. Cykelstativet kan fällas ner när det inte används. Du kan välja cykelstativ för 2, 3 eller 4 cyklar, som passar modeller från 2012 och framåt.


 

Camp-let frontbox
Extra förvaringsplats på resan. Frontlådan har flexibla fack så att du enkelt kan ordna sakerna som det passar dig. Lådan är perfekt för förvaring av tältpinnar, kablar, gasflaskor, kylväska och andra saker som du vill ha nära till hands. Frontlådan kan låsas precis som din bil och Camp-let, så du kan lugnt lämna den.


 

Front till soltaket Passion
Fronten kan snabbt och enkelt förvandla soltaket Passion till ett förtält som fungerar som ett stort och behagligt sällskapsrum. Fronten har gardiner med dragkedjor som ger goda ventilationsmöjligheter med myggnät.


 

Passion Annex
Stor och rymlig extra kabin som kan fästas på båda sidorna av tältvagnen. Annexet har vattentät PVC-botten och fönster med ventilationsmöjligheter och integrerad gardin.


 

Köksmarkis
Ger skugga när du använder ditt utvändiga kök. Till Premium.


 

Passion kökssoltak
Isabella Camp-let Passion har, som standard, möjlighet till utekök. Med kökssoltaket till Passion kan du få det ultimata uteköket – med skydd mot regn och skugga mot sol. Kökssoltaket fästs med dragkedja och har en bågformad front.


 

Solmarkis Living Plus Sand
Solmarkisen är gjord i akryl och har en stor öppning för skugga och lä. Solmarkisen mäter ca 2,1 meter ut till front och är 4 meter bred. Camp-let Living Plus Sand fästs enkelt med dragkedjan till Camp-let Dream och ger en stor och övertäckt uteplats med lä för vinden och skugga mot solen. De fastmonterade sidorna kan öppnas upp och rullas ihop om du vill ha ett mer öppet sällskapsrum.


 

Front till Living Plus Sand
Med den här fronten kan du få ett enkelt förtält som ger soltaket en praktisk fördel genom att skapa ett större och mycket användbart sällskapsrum i Camp-let Dream. Med fronten medföljer också valfria gardiner (Cube Creme eller Collage Blue) till båda sidorna i Living Plus Sand och till fronten.


 

Annex Sand
Det praktiska Annex Sand ger plats till fler sovplatser eller mer förvaringsutrymme. Annex Sand har vattentät PVC-botten och kan skärma av från resten av vagntältet.


 

Gästkabin
Gästkabin till Camp-let Classic och Premium. Gästkabinen till Classic och Premium har samma storlekar. På Classic-modellen monteras den på vänster sida av tältet. På Premium-modellen kan gästkabinen monteras på bägge sidor av tältet och även på bägge sidor av det extra förtält som du kan köpa som extrautrustning.


 

Solmarkis Living
Solmarkisen är gjord i akryl och har en stor öppning för skugga och lä. Solmarkisen mäter ca 2,1 meter ut till front och är 4 meter bred. Du får mindre sol och drag i förtältet samt även en extra plats att sitta och mysa under lite svalare sommarkvällar. Under soliga och varma dagar kan du öppna sidorna delvis så att du får en ”halv” öppning i sidorna.


 

Takbox lättvikt
Få mer plats för bagage inne i vagnen med en lättviktstakbox som monteras på locket till din Camp-let – antingen på takräcket eller på aluminiumskenorna med en uppsättning surrningsöglor. Boxen är lätt att hantera och ger dig vattentät och praktisk förvaring under körning. Dessutom kan takboxen vara monterad under camping, så att den kan sitta på under hela semestern. 


 

Camp-let Förtält
Ger 10 m2 extra plats och kan utökas med gästkabin eller solsegel. 


 

Solmarkis Premium
Härlig solmarkis som ger skugga åt din Camp-let Premium.


 

Ventilationsfront
Ventilationsfronten kan bytas ut mot ett frontfönster i förtältet så att du får ett myggnät som håller flyginsekter ute. Samtidigt får du mer ventilation i förtältet. Ventilationsfronten passar endast modellerna Classic och Premium från årgång 2015 och framåt.


 

Bagageräcke
Ger extra förvaringsplats under körning, så att du kan lägga extra packning ovanpå din Camp-let. För att skydda locket på din Camp-let rekommenderar vi att du köper till ett bagageskydd eller placerar golvet till förtältet ovanpå locket. Därefter kan du montera köröverdraget (extrautrustning) över sakerna så att de är ”fastlåsta” under körningen. Passar Camp-let-modeller från 2012 och framåt.


 

Bagagebox
Bagageboxen kan användas till extra förvaring av t.ex. kylbox, gasflaska, bagage, pinnpåsar, kablar, verktyg, vattendunk m.m. Den kan även användas till de saker som kan bli smutsiga, så att du slipper ha nedsmutsade artiklar i bilen. Bagageboxen har också den fördelen att den är utrustad med ett lås så att du kan förvara sakerna inlåsta.


 

Lamellbotten
Lamellbottnen ger extra ventilation under madrasserna, vilket förhindrar eventuell kondens som kan uppstå under natten. Dessutom ger lamellbottnen dig extra liggkomfort och passar alla Camp-let-modeller och årgångar.


 

Latexbäddmadrass
Vi ägnar en tredjedel av våra liv åt att sova, så varför inte sova gott när man är ute och campar i en Camp-let? Latexbäddmadrassen ger dig extra liggkomfort så att du känner dig utvilad efter en god nattsömn ute i naturen. Latexbäddmadrassen är standard i höger sida i Premium och kan köpas till i 2Go och Classic. 


 

Isoleringsmatta (set)
Förläng campingsäsongen med en isoleringsmatta som ger extra isolering på golvet när temperaturen faller på natten. Passar alla Camp-let-modeller och årgångar.


 

Vinterskydd
Förläng livslängden på din Camp-let med ett vinterskydd som skyddar mot damm och smuts under vinterförvaringen. Vinterskyddet passar alla Camp-let-modeller oavsett årgång.


 

Bagageskydd
Bagageskyddet skyddar locket på din Camp-let från repor, om du vill ha med dig extra saker på semestern. Skyddet bidrar också till att förlänga hållbarheten på din Camp-let. Bagageskyddet passar Camp-let-modeller från 2012 och framåt. Ska monteras på medföljande monteringsbeslag som är monterade i aluminiumskenorna.


 

Köröverdrag
Köröverdraget skyddar din Camp-let mot smuts under körning. Du kan dessutom ha extra bagage under köröverdraget på locket av din Camp-let medan du kör. Köröverdraget kan höjas med 20 cm och passar alla Camp-let-modeller.


 

Stödhjul
Stödhjulet är producerat i galvaniserat stål som gör att det inte rostar. Stödhjulet gör det också enklare för dig att hantera din Camp-let på campingplatsen och gör det lätt och smidigt att ställa din Camp-let på plats. Stödhjulet passar alla Camp-let-modeller.


 

Förvaringsvagn med hjul
Förvaringsvagnen är enkel att montera, och din Camp-let har en total bredd på 95 cm när den är placerad i förvaringsvagnen. Förvaringsvagnen gör mobiliteten på förvaringsplatsen enklare och sparar plats under vinterförvaringen. Med en förvaringsvagn kan du enkelt flytta på din Camp-let om den står i vägen. Förvaringsvagnen passar alla Camp-let-modeller oavsett årgång.


 

Reservhjul med hållare
Kom snabbt vidare på semestern vid en eventuell punktering. Reservhjulshållaren är producerad i galvaniserat stål som gör att det inte rostar. Hållaren monteras under din Camp-let tillsammans med 13" hjulet.


 

Alu sportfälg
Alu sportfälgar 13” ger din Camp-let en sportig look till vagnens aerodynamiska design. Alufälgarna passar Camp-let från 2008 och framåt – kan ej användas till tidigare årgångar eftersom dessa har en axel för 10” hjul. 


 

Kabelkit
Kabelkitet har 3 uttag med 25 meter kraftig gummikabel och godkänd CE-märkning. Kabelkitet monteras enkelt på tältstången och ger dig lättillgängliga eluttag där du kan ha flera apparater anslutna samtidigt. Dessutom håller kabelkitet ordning på alla dina sladdar.


 

Förtältsbotten
Bottnen är gjord i ett kraftigt PVC-material med en ca 10 cm hög kant på sidorna och fästs med kardborrband på tältet.  Det ger dig ett vattentätt golv i förtältet till din Camp-let så att du vid eventuellt regn slipper vatten på förtältsgolvet. Det ger dig också ett trevligt och torrt inomhusklimat.


 

Garderobstång
Garderobstången är 142 cm lång och monteras mellan sovkabinerna. Stången gör dina kläder lätta att komma åt. Med garderobstången kan du hålla ordning på dina kläder som slipper bli skrynkliga. Här finns även plats för ytterkläder.


 

Kopplingslås inkl. nycklar
Njut av din semester i lugn och ro utan att behöva oroa dig för stöld. Kopplingslåset i galvaniserat stål väher 1 kg och placeras runt kopplingen så att du kan stöldsäkra din Camp-let både under förvaringen hemma och under själva campingsemestern. Kan även användas när din Camp-let är kopplad till bilen under körning. Passar alla Camp-let-modeller oavsett årgång.

 

 

NORDENS STÖRSTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV TÄLTVAGNAR

 

  Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.